Mindent, mindent, mindent a Magyarságért!

Polgárdy Géza Blogja

Polgárdy Géza Blogja

Dr. Polgárdy Géza: Az EU Putyin- és Orbán-fóbiás

2022. december 01. - Polgárdy Géza

Nem kétséges, hogy az Európai Unió bizonyos szempontból

teljesen azonos a régi bolsevikokkal! A régi bolsik is, meg a mai EU is az általuk vallott nézetektől eltérő, másként gondol -kodókat legszívesebben kardélre hányná. Sem a régi bolsik, sem a mai EU nem képesek elfogadni, hogy az általuk vallott és orákulumnak vélt nézetektől E L T ÉR Ő nézetek is létezhetnek és ezek bizony nem ördögtől való nézetek!

El kell persze ismernünk, hogy a régi bolsevikok és a mai EU kényszerítő eszközei között lényeges különbségek találhatók.

Hiszen a régi bolsik az ő nézeteiktől eltérő nézeteket vallókat igyekeztek fizikailag is megsemmisíteni! E ponthoz érve eszünkbe jut az Andrássy út 60. meg Recsk és a gulágok, stb.

csupa-csupa olyan helyek, ahol a bolsevik gondolkozástól eltérő, másként gondolkodókra a fizikai megsemmisítés várt.

Azaz a régi bolsevikok ki akarták irtani a saját elképzeléseiktől eltérő másként gondolkodókat!

 

És akkor tessék! Itt vannak a régi bolsik mai utódai, ezek a galamb szelídségű mai elvtársak, akik sem deresre húzással, sem kiéheztetéssel, sem más goromba és vad eszközzel nem akarják ki kényszeríteni a saját nézeteiktől eltérő nézeteket vallókat nézeteik megváltoztatására.

Hanem mit tesznek? Olyan pénzeket tagadnak meg tőlük, amelyek ugyan járnak nekik, - de hát a fősodortól eltérő nézeteik miatt – nem kapják meg ezeket a pénzeket!Vagyis a bolsik fizikai megsemmisítés módszereitől eltérő, kifejezetten

szelíd módszerekkel kényszerítik ki a nézetek megváltoztatását.

Ami a régi bolsik és a mai ballibsik közös vonásait illeti, az az, hogy mindkettő F Ó B I Á S volt, illetve utóbbiak ma is azok.

A mai EU ballibsi képviselői Putyin.- illetve Orbán-fóbiások.

Képtelenek szabadulni attól a rögeszméjüktől, hogy úgy Putyin orosz elnök, mint Orbán Viktor magyar miniszterelnök ördög- től való nézeteket vallanak.

Pedig dehogy!

Csak hát utóbbiak (Putyin és Orbán) demokrácia felfogása alapjaiban tér el az EU ballibsi bürokratáinak demokrácia felfogásától. E ballibsi véleményformálók nem ismernek sem-miféle más nézetet, mint a sajátjaikat! Ha bárki ezektől eltér, az vagy náci, vagy fasiszta, esetleg egyszerre mindkettő.

Putyin és Orbán nézetei - szerintük, EU - libsik szerint -

szörnyűségesek! Ezen EU-bürokraták Putyin- és Orbán fóbiások,s mint ilyenek: GYŐGYITHATATLANOK! Sajnos az orvostudomány ma még képtelen volt olyan gyógymódokat, a gyógyszerkutatók meg olyan pirulákat kifejleszteni, amelyek alkalmazása esetén a rémlátomásoktól gyötört EU-libsik egyszer csak kijózanodnának, rájőve arra, hogy rémeket látó mivoltuk alapvető korrigálásra szorul. Nekünk meg,,fóbiák által nem gyötört többségnek el kell viselnünk e bezsongott fóbiások anyagi bosszúját.(De: legalább nem gyilkolnak!

Ha ennyivel – nem többel! – jobbak is a régi bolsiknál,

kétségtelenül nehezen elviselhetőek…

A bejegyzés trackback címe:

https://polgardygeza.blog.hu/api/trackback/id/tr4217992396
süti beállítások módosítása