Mindent, mindent, mindent a Magyarságért!

Polgárdy Géza Blogja

Polgárdy Géza Blogja

Dr. Polgárdy Géza: Vigyázó szemetek Párizsra vessétek I.rész

2021. július 27. - Polgárdy Géza

Annak, hogy „vigyázó szemünket”miért kell Párizsra vetnünk, több oka is van, közülük kettőt említeni is szeretnék. Az első és legfontosabb ok az, hogy megítélésem szerint Franciaország lesz a legelső muszlim állam Európában. Kétségtelen, hogy Svédország, Hollandia, Belgium, Németország, és mások is követni fogják e téren a ma még gallok országát, de meggyőződésem az, hogy a legelső európai muszlim ország Franciaország lesz!

Hacsak…hacsak valami csoda nem történik és a jövő évi franciaországi elnökválasztás során egy határozott,cselekvőképes, kemény, a francia nemzeti érdekeket képviselő politikus nem kerül az elnöki székbe! Így ez, a jövő évi francia köztársasági elnökválasztás a második ok, amiért figyelnünk kell Párizsra.

Meg kell említenem, hogy nemzeti konzervatív elvbarátaim körében gyakran találkozom azzal a nézettel, hogy „bár minél előbb foglalnák el a muszlimok teljes mértékben Franciaországot: ha már mi magyarok képtelenek vagyunk a franciáknak ’meg hálálni’ Trianon körüli lesújtó szerepüket legalább a muszlimok álljanak - így! - bosszút rajtuk…”

Megértem nemzeti konzervatív elvbarátaimat, magam sem vagyok egy Kuncz Aladár-féle frankofón valaki, Trianon miatt magam sem imádom a franciákat! De! Azt viszont látni kell, hogy a volt gyarmattartó országok és a gyarmatot ugyan soha nem tartott, de a mérhetetlen jólétben puhánnyá silányult, az önvédelemre képtelen, enervált, muszlimok martalékává vált Svédország, mint a dominók fognak el dűlni a közeli évtizedekben, s lesznek valamennyien muszlim országokká! Márpedig ha ez bekövetkezik, ezek a nyugat-európai új muszlim országok nem fognak megelégedni ottani hódításaikkal, hanem eljönnek ide, közép-kelet Európába is, hódítani! Eljönnek ide is, azért, hogy közép-kelet Európa országait is muszlim országokká tegyék! Nem lehetünk tehát sem közömbösek, sem kárörvendők a jövendő, muszlimmá váló Franciaország sorsa iránt!

Természetesen a döntés nem a mi kezünkben van, mi legfeljebb Párizsra vetjük vigyázó szemeinket, többet aligha tehetünk! De, - s ezt hangsúlyozni szeretném, - semmi estre sem csukhatjuk be a szemeinket az ottani történések előtt!

Nekünk, magyaroknak az a nemzeti érdekünk, hogy Franciaország ne váljon muszlim országgá, amely majd magyar utódainknak tengernyi bajt és problémát okoz, s amely megkísérli az egyedülálló, a csodálni való magyar kultúrát, magyar hagyományainkat, magyar szokásainkat, bevett magyar vallásainkat, stb. megsemmisíteni, s helyette, helyén muszlim országot létrehozni!

Azt nem lehet nem észrevenni, hogy a fentebb felsorolt nyugat-európai országok hihetetlen mennyiségű afrikai és ázsiai muszlimot hagytak bevándorolni a területükre és évek óta roskadoznak az ezáltal bevállalt problémák súlya alatt! Amikor nagy naivan azt gondolták magukról, hogy képesek lesznek kezelni a migráns-problémát mondható: alaposan elszámították magukat! Akik azt gondolták, hogy képesek integrálni muszlim milliókat, azok helyrehozhatatlan hibát követtek el! A muszlimok ugyanis nem tudnak és nem is akarnak kibújni a bőrükből. Eszük ágában sincs például a Franciaországba betelepült muszlimoknak vallást váltani, s ha már ebbe az úgymond keresztény európai országba keveredtek, akkor felvenni a római katolikus, vagy valamelyik protestáns vallást! Szó sem lehet róla!A Franciaországba  már beözönlött, és persze a folyamatosan betóduló migráns milliók szilárdan őrzik muszlim vallásukat! Szerintük a befogadó ország polgárainak kötelessége a vallásváltás: úgy az eddig római katolikus, mint az eddig protestáns, vagy ateista francia őslakosok kutya kötelessége a muszlimmá válás! Ezért aztán nem is tétlenkednek, hanem mecseteket, dzsámikat építenek, imámjaik mindent megtesznek a muszlim vallás megtartása, illetve terjesztése érdekében!

A jelenleg hivatalban lévő francia elnök, Emmanuel Macron dermedten, tehetetlenül szemléli országa lassan-lassan muszlim országgá válását. Mint tudjuk, Franciaország prezidenciális köztársaság akár az USA, vagy Oroszország! Vagyis, - ellentétben a kancellár - típusú országokkal, mint amilyen Németország, Ausztria, vagy Magyarország - nem a miniszterelnök, hanem az államelnök a politika meghatározója. S mivel a jövő évben, 2022.április 10-én és 24-én tartják az országban az elnökválasztás két fordulóját, írásunk következő, második részében a jelöltekkel és esélyeikkel foglalkozunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://polgardygeza.blog.hu/api/trackback/id/tr1416640296
süti beállítások módosítása